Att dra tänder :(

I fredags drog jag ut min andra visdomstand =P

Det värsta jag vet är blodsmak i munnen. Så det var inte en rolig dag. Många tycker det är obehagligt att dra tänder just pga smärta eller sprutorna. Men det är inget problem för mig. Det är smaken. Bara den lilla, lilla blodsmaksdroppen som kommer från hålet där de stuckit in bedövningen får mig att vilja spy. Och jag kan absolut inte svälja detta så hela fredagen var jag obotligt torr i halsen. Och som vanligt blev jag så klart sjuk efteråt. Halsont.

Det har ännu inte lagt sig helt och jag har lyckats smitta hela familjen i helgen.

Vilde har varit vaken i stort sett dygnet runt sen i fredags och Elva är vaken från 06 ungefär. Så pigga, det är vi inte. Hela familjen har mörka ringar kring ögonen och vi har tusen grejer att stå i. Så passande.

Men nu är det bara att finns sig i det hela och göra det bästa av situationen :) Idag ska vi försöka komma ut på en promenad i det fina höstvädret och i kväll blir det middag på restaurang! Hurra! :)

Straight from the bed to the sofa. Of course ;)

Jag läser ju förresten 50 shades of Grey och har ännu faktiskt inte blivit imponerad. Har ni läst den? Vad tyckte/tycker ni om den?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s