Pole dance

Igår tränade jag pole dance. Awesome! Det är riktigt jobbigt måste jag erkänna och jag önskar att fler fick upp ögonen för det. Att den där smutsiga horstämpeln försvann. För att använda sig av Pole dance som träning är helt otroligt! Man tränar varenda liten micromuskel :)

Mer dans åt folket! :)

6 tankar om “Pole dance

    • Jag tränar på onsdagar 1930. Det är privat. Alltså inte på gym eller så. Men med instruktör :) De kör en testomgång nu på fyra träffar. Fungerar det så utökas det hela. I min grupp är vi tre elever och två instruktörer. Det finns bara fem polestänger. Men som sagt, de utökar om detta fungerar så jag kan ju meddela dem om att intresse finns :) Annars är det Umeå som gäller!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s