Värsta mardrömmen.

Jag drömde att min son drunknade. Två gånger.

Det hela började med att vi var ute i någon slags djurpark där djuren går fritt. Vi var på en stor äng. Sen kom det en massa hästar springandes. De var nära på att de sprang över oss. Det var bland annat en ardenner med och en liten shettis. Sekunderna senare är vi intill en sjö med en slags bro vid sidan om. Jag står på bron. Sen ser jag hur Vilde är ute och riden på den lilla svarta shettisen. De går rakt ut i sjön. Ponnyn simmar ivåg och Vilde glider av. Han kan ju inte simma!! Min mamma springer i och simmar ikapp honom och drar upp honom till ytan. De simmar sen in till kanten och vi kan dra upp Vilde. Han klarade sig. Och vilken otrolig lättnad jag kände.

Det var här det sen flippade ut.

Nu var vi vid en glasdörr, Vilde satt på golvet och jag höll på att byta hans blöta kläder. Han hade bara blöjan på sig och jag skulle vända mig om för att plocka upp en ny tshirt. När jag gjort detta så är Vilde helt plötsligt borta? Jag vänder mig om och tittar men ingen Vilde syntes. Jag kollar på andra sidan glasdörren (där det nu var en pool, den djupa sidan) och där, där ser jag hur han sjunker mot botten av poolen. Blöjan drar ner honom. Helvete!! Jag hoppar i men märker att jag inte kommer djupare än tre meter. Vilde ligger nu på botten (5m). Jag grips av panik och ropar efter hjälp. På kanten står Camilla Ödling och säger att hon ska dyka efter honom. Trots att hon gör det på en gång, så har Vilde nu varit under vattnet i flera minuter.

Jag ställer mig en bit bort och känner mig ändå hoppfull. Det gick ju bra förra gången liksom. Men sen kommer Camilla. Utan Vilde och säger sorgset att; Det var för sent.

Jag fattade ingenting. Vadå för sent? Vars var Vilde? Han låg på en hylla lite längre bort och jag rusade dit. Jag försökte på alla sätt och vis blåsa liv i honom men det gick inte. Medan jag höll på så slogs jag av tanken att om jag får honom att andas nu så kommer han att ha grava hjärnskador pga syrebristen. Jag viftar bort tanken och försöker igen, och igen, och igen. Inget liv. Ingenting. Jag blev så otroligt ledsen. Jag tappat livslusten helt. Det fanns inget att leva för längre. Jag blev apatiskt.

Poff så vaknade jag.

Alltså fy fan. Att drömma att sina barn dör måste vara bland det värsta =P Jag tar vilken mardröm som helst hellre än denna. Jag kollade så klart upp detta i ett par drömlexikon. Drömmer man att man blir översprungen av hästar betyder det tur och ser man någon drunkna betyder det pengar eller hur det var. Så jag borde kanske gått och köpt en trisslott? En annan sida menade på att det betyder att man måste börja fokusera på sig själv och släppa taget. Jag vet inte.

En tanke på “Värsta mardrömmen.

  1. Usch. Jag drömmde också att min bebis dog. Vaknade av att tårarna rann…
    Vet du vad det betyder om man ofta drömmer att man gnislar tänderna så att de helt smulas sönder och trillar av??? Vill verkligen vet det! Hoppas du vet!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s