Straffet

Är straffet för att man inte längre är lika aktiv på bloggen att man får 2347 SPAM kommentarer?

Tydligt. Igår och under natten har det konstant plingat i min mobil. Det är plingat för att det kommit en ny kommentar att moderera. Spam från olika håll. Jo, jag har Akismet. Men det verkar inte räcka =P Inte igår i alla fall. Idag har det dock lugnat ner sig och spamflödet måste ha dragit vidare till någon annan blogg. Skönt för mig, mindre skönt för nästa på tur.

Vad får man ut av spam? Är det någonsin någon som klickar in sig på länkarna de brukar skicka med?

2 tankar om “Straffet

    • Tack för länken Sofia! Jag tar bort den härifrån så slipper du tänka på det. Ska pallra mig in på bloggen senare idag. Jag måste bara sova lite först :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s