I’ve been busy.

Jag har sett ALLA avsnitt av Sons. Goddamnit.

Men alltså, Opie. Opie. Opie.

Nu sitter jag som de flesta andra och får vänta vecka efter vecka på fortsättningen =P Visst ni att det finns kontrakt på säsong 6 & 7 också? :D

Över till nått annat. Idag har jag och Vilde bakat bullar! :) Eller vi håller rättare sagt på. Det är mjöl precis överallt och jag undrar alltid hur pass kladdig degen ska vara innan jäsning. För det blir alltid fel. Trots att jag gör punkt efter punkt på receptet. Ja, vi hoppas att de blir fina i alla fall :)

Idag har jag en ny medialcirkelträff också. Hurrey! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s