Cirkeln

Jag glömde ju helt bort att berätta vad vi gjorde på förra cirkelträffen! :O

Det första vi gjorde var att meditera lite för att varva ner. Därefter blev det en övning med olika små band som vi skulle tolka. Sen gjorde vi en övning med kort. Vi fick tolka två kort åt en av deltagarna. Som förra gången ungefär. Sen gjorde vi den där övningen som jag gruvade mig så inför. Den när vi lägger händerna på axlarna och gör en slags reading. Och sist gjorde vi en övning med nya band som nu satt ihopknutna med varandra.

Avslutningsvis så tog vi ”kontakt”. Denna gång gick det helt ok. Jag fick upp en massa tokiga saker och namn. Bland annat en ung kille, rödblond och fräkning. Han stod vid en oslagen havreåker. Sen fick jag upp en påfågel, en ladugård och en man/gubbe med namnet Erik. Känslan jag fick med honom var bubblande. Vi gick efter en grus/lerväg och det kändes som om jag hade kolsyra i hela kroppen, kärleksfjärilar i magen. Sen fick jag jätteont under höger revben.

För att vi sen skulle förstå att det vi kände inte är hur VI känner utan hur kontakten känner fick vi ta ner en ny kontakt.

Denna gång fick jag upp en kvinna. En bullmamma med mörkbrunt hår. Pagelängd. Namnet Beatrice. Vi stod i ett kök med grönt kakel. Det hängde virkade grytlappar ovanför diskbänken och jag fick hela tiden upp två stora pepparkvarnar i brunt trä. Känslan jag hade med henne var ett otroligt lugn och välmående. Men jag blev stel i nacken och ut ner mot ryggen.

Skillnaden mellan dessa kontakter var total. Det där kolsyrebubblet försvann på en sekund och ersattes av någon slags bomull. Helt otroligt!

Jag ser fram emot kvällen!! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s