Minstingen! :)

Jag vill ibland kalla henne Elvis. Men det blir ju helt fel. Märkligt nog.

Lilla Elva, ingen kan få det att se lika skönt ut i sängen som du! Tänk om min säng hade verkat lika skön. Då hade jag nog legat där mer än jag gör nu. Och hade vi haft sängen på övervåning så att det kunnat sippra in lite dagsljus på den så hade jag absolut legat på den mer. Jag älskar att lägga mig på en bäddad säng i dagsljuset och bara vara. Kanske läsa en bok, lyssna på lite musik. Lapa solljus. Nästan som en kisssemiss, fast annorlunda ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s