Kommer i mina 34/32 nu!

Ja, det här med jeans. I vanliga fall är jag en 32/32. Eller en 25-26a. Men jag har ju ett par som är lite större och till min stora förvåning så fick jag faktiskt på mig dem idag. Jag kunde iof inte stänga dem, men över låren var det absolut inga problem.

Hur är detta möjligt undrade jag, för jag är absolut inte lika smal som förut. Och inte lika fast. Men efter en extra koll i spegeln så förstår jag ju varför =/ Mina hamstrings är i stort sett helt förtvinade och min rumpa är numera platt =P Min rumpa som alltid varit rund, putig ocg fast. Baksidan på mina lår som jag haft som favoritdel på min kropp är förtvinad. I hate it. Och jag hatar att träna ben hemma utan riktiga vikter. Kör man ben ska man köra på rejält för att det ska bli något av det, tycker jag. Ja, inte undra på att man då kommer i sina gamla jeans. När musklerna är försvunna =P

Och det här med höfterna, som gör att jag inte kan stänga jeansen. Kommer de någonsin att gå ihop sig igen? Förra vändan så använde jag ju BB fast på höfterna och då gick de ju minsann ihop på 8 veckor. Denna gång har jag inte använt BB öht och jag var ute och gick bra mycket snabbare än med Vilde. Kan de ha gjort att höfterna placerat ut sig i ett bredare (permanent) läge? Sure, sure, det är inte ens tre månader sen jag fick Elva. Men ändå..

3 tankar om “Kommer i mina 34/32 nu!

 1. Kör utfall hemma. Med eller utan vikter! Sjukt jobbigt och kanske inte roligaste träningen, men det ger resultat på lår och rumpa! :)

 2. bra jobbat tjejen.

  höfterna blir ju bredare när man fött o oftast stannar de kvar. men du får semså att de är mer kvinnligt;)

  har nyss varit på återkobtroll så nu skall ja börja träna med. köpte ett grymt löpband så ja slipper gå till gymmet. lite svårt med fyra barn hemma ;)

  nu jäklarmså körmvi tjejen.

  så söt lilltösen blivit.
  savannah växer på o har nu börjat le. hon är ca 9 v. nu men efterson hon är född 6 v tidigt så är hon senare i utvecklingen.

  kram catta
  http://www.cattasblogg.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s