Vi. Du & Jag.

Du och jag. Jag och Du. My firstborn. Min skatt.

Det finns inget jag inte skulle göra för dig..

Det här med barn är ju verkligen en gåva. Jag är otroligt lycklig över mina två barn. Att allt fungerade. Att de kom till oss friska. Det är ju i ärlighetens namn ingen självklarhet. Jag får ont i magen när jag tänker på alla som inte kan få barn. Eller de som får sjuka barn. Vad hemskt.

Egentligen hade jag supermycket att skriva här men Vilde vill läsa bok. Så vi får ta detta en annan gång :)

Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s