Sötgurka på ponnyutställning!

Vilde, min lilla cowboy.

Vi var på Shetlandsponnyutställning förra helgen. Dock var det inte hästarna som var det mest intressanta för Vilde, det var ju så klart traktorn. Som vanligt med andra ord. Men jag, jag trivdes som fisken i vattnet bland alla små ponnysar :)

Min dröm är ju att köpa en liten 75a och pyssla på med. Alltså en 75cm minishettis. Jag har faktiskt spanat in en vacker herre på två år. Midgårds Muffin. Han skulle vara perfekt :)

 

Visst är han vacker?? :) Han ligger just nu ute på annons och det kliar verkligen i mina fingrar. Det är synd att jag inte kan ställa honom i vårt stall i Svedje. Det hade underlättat. För det blir ju rätt dyrt att hyra in sig i ett stall. Att betala 2000kr för en liten 75a som knappt äter något och som knappt tar någon plats kan jag inte göra. Det går inte. Då kan jag ju lika gärna köpa en stor häst och köra igång på riktigt i g e n.

Jag har förvisso fått ett schysst pris hos Karro. Men ändå. Jag vet inte. Det känns lite fel att lägga kulorna på detta. Är det meningen så kommer chansen att ligga kvar, eller hur? Jag får sjå mig. Jag måste.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s