Intuition :)

Nu, äntligen sover båda barnen samtidigt, hurrey! :) Och nu äntligen öppnar jag datorn för första gången på hela veckan. Det är överanskande hur fort tiden rinner mellan fingrarna på en när man är hemma med barn.

Hur som helst, jag tänkte att jag skulle berätta lite om första cirkelmötet som vi hade på torsdagen för två veckor sen ;) Som jag kanske skrev tidigare så är det en cirkel där vi kommer att arbeta med tarokort, symboltolkningar, psykometri, meditation, intuitionsövningar och mycket mera, alltså inte bara bergsmeditation och andekontakt :)

Denna gång började vi med ett par intuitionsövningar sen blev det avläsning och till sist andekontakt. Första övningen vi gjorde var att försöka öppna det ”tredje ögat” och lita på vår intuition. Vi skulle fokusera på en av deltagarna och sen svara på några frågor som Elisabeth bad oss skiva ner. När vi gjort detta så läste vi upp svaren för den person vi valt att arbeta med och denna fick bekräfta eller neka till våra påståenden. En lättsam övning utan så mycket press :)

Nästa övning var symboltolkning i två omgångar. Vi fick alla dra två dolda kort ur en.. kan det ha varit en tarolek? En lek med bilder och text iaf ;) Sen skulle vi skicka korten till  en deltagare bredvid som sen skulle tolka kortens betydelse. Korten menar på det vi hade framför oss. Här blev det lite klurigare. Kanske för att man inte gärna vill vräka ur sig en massa saker om en annan människa bara så där. Men det är det vi övar på :) Jag drog korten;

  • Spiritual growth
  • Förändring

Ganska roligt att jag drog just de korten om jag får säga det själv. Kunde det stämma bättre? Haha! :) En av de andra deltagaran tolkade sen dessa kort åt mig utifrån deras känsla och uppfattning av korten.

Övningen efter denna var rätt lik, vi drog två dolda kort ur en lek. Skillnaden var bara att dessa kort var en enkelt symbol på och absolut ingen text. Detta för att man inte ska bli influerad av det som står skrivet, utan tolka helt utifrån sitt eget sinne. Korten skulle symbolisera det förflutna och var man är just nu i livet. Här drog jag kort med dessa symboler;

  • Ett gråtande barn
  • En person klättrandes uppåt på en stege

Samma sak här alltså. Det var en av de andra deltagarna som fick tolka korten åt mig :)

Efter dessa två övningar var det dags för en avläsning. Man jobbade två och två. En person satt framför den andra. Den som stod upp la händerna på axlarna på personen framför och sen beskrev man personen utifrån känslan i kroppen och känslorna i knoppen. Efter 10 min fick den sittande personen bekräfta eller neka till påståenden man berättat och sen bytte man plats :) En häftig övning må jag säga! Men, jag fick en otrolig presationsångest. Jag blev tokstressad och efter ett tag klinchade jag helt. Men det jag fick fram innan dess stämde förvånande nog in och personen jag ”läste” bekräftade det jag sa.

Allt handlar egentligen om att man måste våga lite på sin intuition och inte bara vifta bort tankarna som sina egna hittepå. Detta har jag supersvårt för =P

Ja, det var det. Vi hade så klart andekontakt också men inget speciellt hände där. Inte för min del iaf, eller? Under meditationen/kontakten fann jag mig stående vid en slags äng. Det var två män som höll på att bygga en husgrund av stora stenblock där. Jag stod bredvid och tittade på. Vi sa inget till varandra under hela tiden. Det var bara tyst. Sen kom en schäfer och satt sig bredvid mig och även den tittade på männen som byggde. Fysiskt så kände jag i kroppen hur mina underarmar blev fulla av mjölksyra och det kändes som om jag fick grym ”pump” i dem. Detta släppte inte förrän vi ”stängde ner” och avslutade kvällen.

Så kan det gå. Får se vad som händer nästa torsdag :)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s