Konstnären i mig, välkommen fram! :D

Klockan 09 i morse åka jag och köpte mig ett gäng canvas. Jag köpte nya penslar och jag köpte en hel bunt med akrylfärg. Slutsnackat, idag skulle det målas! :)

Man vad skulle jag måla då? Jag var blank. Sen kom jag på det! Jag har alltid tyckt om bilden av gravida. Alltid. Och jag gillar ju änglar. Så varför inte göra en blandning? Jag har ett vagt minne av att jag ska ha sett en variant på det förut så det var bara att greppa penseln och köra!! :) Jag började dock med en skiss för att se om idén skulle hålla!

Ja, så här gick det till :) Ett tag var jag inne på att göra bakgrunden blå. Men nu blev det grönt istället. Och jag tycker det blev helt ok! :) Hela alltihop blev faktiskt ok när man tänker på att jag inte hållt i en pensel sen jag var 10 år! :D

Och precis som jag förmodade så är jag nu fast i detta. Det finns SÅ mycket roligt man kan göra med färg. Och det är ett ypperligt sätt att uttrycka sig på :)

3 tankar om “Konstnären i mig, välkommen fram! :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s