No working mama.

Tyvärr, de gick vidare med den andra kandidaten.

Tråkigt, absolut. Men man får inte låta sig nedslås. Jag väljer att istället det positiva i det hela. Nu kan jag spendera ett par extra timmar i stallet. Och framför allt fortsätta njuta av Elvas bebistid :) Dessutom är det deras förlust! ;)

Hur fungerar ni, blir ni så där sjukt besvikna på er själv när ni inte kommit vidare på en intervju eller kan ni med lätthet skaka av er det?

3 tankar om “No working mama.

 1. Jag tycker att det beror på så mycket annat runt omkring, Och självklart vilken tjänst det gäller. Är det ett jobb som man VERKLIGEN vill ha och om man är så nära att få det så är det ofta drygt. Men jag försöker alltid tänka att det blir som det är menat att bli och att det där jobbet som är menat för en dyker upp när läget är rätt. Det är bara vissa dagar jobbigt att inte veta NÄR det är.

  Måste i alla fall säga att du verkar vara oerhört kreativ, skicklig och inspirerad så jag är övertygad om att saker faller på plats förr eller senare. Njut så länge av dina små sötisar och av livet i största allmänhet.

  • Tack snälla Lina, you made my day! :)

   Ja jag håller med dig, och visst blev jag besviken och ville gärna älta detta men jag anstränger mig för att se det positiva i det :) Hade jag inte gjort det så hade jag säkert fortfarande varit låg.

   Man ska självklart tillåta sig själv att vara lite deppig. Men allt händer av en orsak :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s