Enjoy your pain, you’ve earned it.

Det går fantastisk bra med träningen nu! Även fast motivationen tryter i mellan åt. Typ när klockan är 21 och jag bara vill se en film och lägga mig och sova =P

 • 62.0 kg
 • 28.6% fat
 • 52.3% tbw
 • 33.2% musc
 • 2.9kg bone

Jag har iaf kommit igång igen sen glappet v34. Och förra veckan gick jag långt och länge under mina PW. Det enda jag ärligt kan säga att jag fuskar med är solhälsningarna och cyklingen. Men det får vara så.

Hur som helst så har jag minskat 5cm i midjan, 4 cm runt höften, 3cm runt låren och 2.5 cm runt armarna under denna tid :)

Jag tränade alltså en vecka, hade uppehåll veckan efter det och har nu tränat en vecka igen. Och jag kör fortfarande bara med superlätta övningar med egen kroppsvikt som enda motstånd. Vad dumt det känns nu att jag inte tränade den där veckan mitt i mellan =P Då kanske man sett bättre resultat?

Denna vecka ser ut som följande;

 • Måndag: Power walk 40min + stretch
 • Tisdag: Styrka + stretch
 • Onsdag: Sex Solhälsningar + stretch
 • Torsdag: Power walk 40min + stretch
 • Fredag: Styrka + stretch
 • Lördag: Vila
 • Söndag: Sex solhälsninga + cykel 20min

Programmet är återigen ändrat iom att det är en ny vecka. Men det är fortfarande inga större förändringar.

På tisdags styrka körde jag samma övningar som första veckan. Och på torsdags styrka blir det samma övningar som förra veckan. Man kan väl säga Ben på tisdag och Bål på torsdag typ?

Efter denna vecka har jag bara en vecka kvar av den lätta delen av min plan. Sen trappar vi upp det hela och plockar in lite vikter och tuffare övningar, hurrey! :) Det är svårt som tusan att låta bli vikterna och att göra övningarna lite mer avancerade redan nu. Men jag ska verkligen bara köra dessa lätta dagar hela vägen ut innan det blir byte! :)

Nu håller vi igång detta, kom igen nu! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s