Ensam hemma :(

Nu börjar allvaret.

Mattias är tillbaka på sitt jobb och jag är nu hemma själv med barnen. Än så länge går det bra, men jag undrar hur det blir när Elva är lite äldre? Vi har ju inte Vilde på dagis en endaste timme utan han är hemma med mig och Elva. Och alla som haft en 1.5 åring hemma vet ju hur mycket spring de har i benen. Att samtidigt passa upp på en bebis som är 4 månader är nog inte det lättaste. Man är vaken på natten, vaken på dagen och har händerna fulla i princip jämt. Men det är nog en vanesak :)

Men anpassar ju sig till de mest bisarra situationerna (tänk kidnappad flera år) och detta är ju ändå en rätt vanlig situation. I ärlighetens namn kanske inte alls så utmanande heller?

Jag tror att jag oroar mig lite i onödan. Vi tar dagarna som de kommer helt enkelt. Håller det inte så kan ju altid Mattias jobba kortare dagar :)

2 tankar om “Ensam hemma :(

 1. Klart du överlever! Det blir bättre, barnen blir större och mer förståndiga. Men det är jobbigt, och det finns vissa dagar man bara försöker överleva.

  Jag älskar att titta på Familjen Annorlunda eller något annat bisarrt program där de har 4-8 ungar. Det får min egen familjekonstellation att kännas betydligt mer lätthanterlig. Men det har funnits dagar då man undrat hur i hela h-vetet man ska orka ta ett enda steg till, än mindre laga en middag eller byta en blöja.
  Som du säger – Man anpassar sig och det går oftast bra.

  Kämpa på!

  /Från en som trollar och jonglerar med en 7 månaders, snart 2 åring och en 3 åring.

  • Alltså, jag tänkte på dig kanske en miljard gånger när jag satt och skrev inlägget. Jag hade tänkt länka in dig men sen vet man ju aldrig om du skulle gilla det elelr inte, hehe. Så jag passade på den men jag var så himla nära att skicka ett sms till dig av ren och skär beundran. Du gör det så bra Karro!! Jag begriper inte hur du pallar hela tiden :) Har du åtta osynliga armar fastsatt på kroppen? ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s