Nu har det gått för långt!!

Jag hatar det. Utväxt. Och håret verkar växa hur snabbt som helst. Jag tyck vi nyss vi blekte det? Nu har det ju blivit så mycket utväxt att man skulle kunna göra ombre =P

Stackars, stackars Frida som gång på gång får fixa till det. Och det är inte speciellt lätt då vi bara har billiga blekningar att jobba med. Jag längtar tills hon tar upp frisöreriet på salong igen. Det är mysigt att få boka en tid och sitta i stolen och läsa tidningar! :)

Ett tag så bokade jag tid för att få håret tvättat, haha! Men det var helt perfekt. För då blev det riktigt tvättat (massage) och sen blev det också stylat!! :) När Frida plattar och stylar mitt hår håller det typ en vecka. (Ja, en hel vecka för jag duschar inte håret oftare än så). Stylar jag det så håller det max 3-4 dagar =P

Mm, som ni ser. Nu är det verkligen dags igen.

Jag funderar på om vi ska tona ner det lite nu när vi börjar närma oss hösten. Inte göra det mörkt. Men lite mer.. rågigt? Och absolut mera kallt. Men även här är det så mycket lättare att få rätt nyans när man kan använda sig av produkter som finns på salong. Det är lite mer power i dem :)

3 tankar om “Nu har det gått för långt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s