Mannen som ger mig liv! :D

Det är när man inser att man aldrig kommer att tröttna på att umgås med varandra som man förstår att förhållandet kommer att vara livet ut :)

Jag älskar min man (och självklart våra barn) mer än något annat här i livet. Vår kärlek är det enda jag behöver för att i grund och botten vara lycklig. Men en balanserad, givande och hållbar relation är oftast ingenting man får på köpet när förälskelsen slår till. För att ens förhållande ska må bra måste det utvecklas, vårdas och arbetas på. Jag tror dock att det enda som krävs för att lösa de problem som ofrånkomligt kommer att uppstå på vägen är en in i själen ärlig vilja att ta hand om sin kärlek. Om man bara älskar varandra, delar varandras viktigaste värderingar i livet och har denna vilja räcker det för att ha en välmående relation.

Man måste vara beredd att anstränga sig och göra uppoffringar för ett högre syfte. Och främst av allt, man måste vara tillräckligt stark och öppen för att uppriktigt rannsaka sig själv och kunna förändras när det behövs. Man måste vara redo att erkänna för sig själv att man ibland har fel och att ens stundom envishet och tjurskallighet istället leder till destruktivt beteende och onödig distans. Man måste ha tillräckligt med vilja för att när det behövs kunna se förbi sig själv.

Älskling, jag älskar oss och dig för att vi har viljan. Det är vår kärlek tillsammans med vår starka och innerliga vilja som kommer att leda oss till det gemensamma liv vi definierar som lycka.

B o o m!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s