Liten ändring gällande träningen.

Denna vecka skulle jag ju köra övningar så som; Bordet, väderkvarnen, hunden, benadduktion och superman under ”styrke”dagarna. Men det fungerar inte. Jag tycker inte jag får den kontakt jag vill med muskeln och jag vill ha andra övningar. Övningar som jag känner mig stark i. Så jag har ändrat dessa dagar nu och kör i stället;

  • Plankan 3x30sec i tre variationer
  • Så många armhävningar som jag hinner med under 3×30 sec
  • Så många dips som jag hinner med under 3×30 sec
  • Superman på boll 10x10x10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s