Romantic getaway :)

Kvalitetstid med min käresta :)

Lördagen var vår. Spiralproblemet löste sig i fredags. Som en på/av knapp. Dette resulterade i att vi åkte iväg på den planerade trippen till Stybbers! Vildes farmor tog barnpassningen :)

Det första vi gjorde var att tända en eld i öppna (stängda) spisen. Vi eldade också upp bastun så den skulle bli riktigt varm :) Därefter tog jag mig en lugn stund på soffan medan hjärtat rensade huvudet i skogen. Vid 17 bestämde vi oss för att ta ett första dopp i sjön, men innan så spelade vi ett parti poker med insatsen att jag endra skulle hoppa från 3m höjd ner i plurret eller att hoppa från bryggan, dvs 30 cm. Jag vann, stort. Men jag valde ändå att hoppa från höjden! :D Jag älskar att utmana mig själv till saker som jag drar mig för!

Vi hann med två bastubad innan vi startade grillen och gjorde middag! Det är charmigt att laga mat utan ström eller vatten! Vi gjorde bbq grillspett och en svingod sallad med mozzarella till det.

Efter middagen så spelade vi ett nytt parti poker. Denna gång var insatsen vem som skulle diska. Även här var det jag som tog hem segern, hurrey!! :) Nu hade det hunnit bli ganska mörkt ute och vi bestämde oss för en kvällsbastu. Sagt och gjort :) Det är sjukt mysigt att basta och bada när det är mörkt ute!

Vi avslutade kvällen med ett par glas vin framför brasan och sen var det godnatt.

På söndagmorgon var det strålande sol och helt, verkligen helt vindstilla. Sjön var spegelblank och luften var frisk.

Det var det. Jag ser fram emot nästa gång!!! :D

En tanke på “Romantic getaway :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s