Söker bröllopsklänning.

Jut nu ligger jag i soffan och söker bröllopsklänningar. Men det är svårt. Riktigt svårt. Jag är fortfarande ledsen över att jag inte fick den klänning jag hittat.

Jag kan inte riktigt komma i underfund med vilken stil jag vill ha. Ena sekunden vill jag ha en stilren och enkelt klänning för att i nästa stund vilja ha en riktigt prinsessklänning. En med tyll, spets och hela paketet!

Det ligger typ 30 bröllopsmagasin på bordet och jag blir bara mer och mer fundersam. Att det ska ska vara så svååårt!?

Tur att vi fortfarande inte satt något datum. Jag hade stressat ihjäl mig. For sure. Så bäst blir det nog om jag först får hitta min drömklänning, fixa tema osv så att allt är klart. Och sen bestämma datum! ;)

7 tankar om “Söker bröllopsklänning.

 1. Skulle nog tipsa om att prova klänningar i butik för att hitta rätt stil. Jag själv och nära vänner har varit stensäkra på vilken typ av klänning vi ville ha men när vi kom till butiken och faktiskt provade blev det en helt annan stil vi fastnade för. Ett annat tips är att beställa en ”kinaklänning”. Klänningen jag ville ha fanns inte att köpa i Sverige så jag skickade bilder på den till ett företag i Kina som syr upp och den blev helt perfekt! Kolla på kinaklännings-trådar på bröllopstorget för tips. Lycka till med jakten.

 2. Tycker du hittills det finns några nackdelar med att ha barnen så tätt? Vi kommer också få barn med enbart 1 års mellanrum, som ni, helt oplanerat och nu är man ju lite orolig för hur man ska orka med när den lilla kommer kräva så mkt i början och man samtidigt måste hålla koll på storebror som troligtvis lärt sig gå vid det laget, särskilt som man inte får sova på nätterna…Hoppas du hittar en klänning som du blir nöjd med!

  • Jag känner inte att det finns några d i r e k t a nackdelar. Men vissa perioder är ju helt klart tuffa. Som när ett av barnen har maggknip medan det andra har tandsprickning. Men vi är ju två, och delar man på ansvaret så fixar det sig :) Och vi har gjort så att Mattias tar mycket ansvar för Vilde just nu och jag tar Elva. Som på natten, vid middag och nattning. Sen brukar jag få lite sovmorgon eftersom jag är vaken mycket under natten :) Men Mattias har ju varit FL sen Elva kom. Hade han jobbat så vet jag inte hur det hade varit. Han börjar iof nästa måndag, så vi får väl se hur det fungerar då. Antar att vi kommer att göra så att han får ta Elva på natten och jag då tar Vilde, så att jag orkar vara vaken och leka med Vilde hela dagen tills Mattias kommer hem.

   Elva har inte varit så krävande utan mest sovit och varit väldigt lugn och harmonisk. Så jag har kunnat lekt mycket med Vilde trots att Elva är så liten :) Hon ligger i vagnen bredvid. Eller i sin vagga :) Jag kan känna att fokus nästan automatisk hamnar på det äldre barnet eftersom de behöver mer stimulans. Jag tror nästan att det är oundvikligt att det blir så. Å andra sidan tror jag heller inte att det är dåligt på något sätt. Lillan får ju det hon behöver ändå. Och vi myser väldigt mycket med henne på kvällen när Vilde lagt sig :)

   Ni kommer att orka, jag lovar!!! :)
   Lycka till med allt.

 3. Jag är precis lika dan! Ena stunden vill jag ha en enkel klänning och andra stunden vill jag ha en riktig prinsessklänning! Ena stunden vill jag gifta mig på en strand utomlands ensam med min kärlek, andra stunden vill jag gifta mig i Sverige med alla vänner och familj närvarande. Visst detta är verkligen ilandsproblem, men det gör det tyvärr inte lättare att besluta sig. Lycka till!

 4. en hjälp på vägen… få din egen unika klänning som passar dig perfekt…
  låt malin på http://www.designbymalinortmann.se sy upp en åt dig… den kommer passa dig perfekt då hon syr efter alla dina mått… du kommer få ett personligt bemötande utöver det vanliga…. och det bästa av allt.. det kostar itne mycket mer än gå till en butik….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s