Vilde åker flotte!

Igår passade vi på att hälsa på Vildes farfar i deras stuga. Han har byggt om sin flotte så att den nu har ett stort soldäck på taket och ett inglasat rum därunder istället för bara ett däck. Vi åkte ut en bit i sjön och tog oss en kopp kaffe där på taket :)

Vilde tyckte först det var lite otäck med det rätade till sig efter en stund!

 

Vilken tur att vi förra året köpte en flytväst som Vilde kan ha även detta år. Jag hade aldrig vågat ha honom med ut på vattnet utan. Spelar ingen roll att flotten är hur stor som helst och har räcken, ett inglasat rum och allt där till. På vattnet är det flytväst som gäller! Jag hade säkert velat ha flytväst på barnen även om det var en stor färja vi skulle åkt med, haha!! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s