Chop you down, eeh!

Jag hatar björklöss. Ni vet de där små gröna flygfäna som alltid landar på en så fort man gått förbi en björk. (De kanske finns på andra gröna träd också, men hos oss sitter de på björken). Jag gillar heller inte träd som skymmer solen allt för mycket.

 

Så just därför kapade vi helt enkelt ner vår björk igår! Eller ja, Mattias kapade ;) Det känns riktigt skönt att den är borta. Allt känns så mycket luftigare på något sätt. Inte för att den var gigantisk eller så, men nu har vi mer yta :)

Jag funderade ett tag på om man kanske skulle flytta Syrenbusken dit björken stod för att det inte skulle bli så rörigt på gräsmattan men nu funderar vi på om vi kanske ska söka rätt på en liten eka och sätta dit som en sandlåda i stället :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s