När benen inte bär.

Idag så var det tänkt att jag skulle ut på en powerwalk på 30min. Men det gåååår inte =P

Jag har sån sprängande huvudvärk att jag skulle kunna självdö. Och jag har grym träningsvärk i benen sen i tisdags. Inget att skylla på kanske men skulle jag ge mig ut nu med denna h u v u d värk tror jag att jag bara skulle komma halvvägs och sen måsta dö och hur skulle jag då ta mig hem? Så vi byter vilodag denna vecka helt enkelt. Inget att ha ångest över. Punkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s