Snygg i köket, oh yes! :D

Seriöst, jag kan ha hittat det u l t i m a t a förklädet att ha i köket!!! Det ser ju nästan ut som en klänning! Vad härligt att få ta emot gäster samtidigt som man håller på att fixa med maten och ändå känna sig fräsch! :)

Förklädet är i ekologisk bomull. Det är enkelt att ta på sig, du spar frisyren och slipper rörelser över axelhöjd. Hurrey! :) Hade jag fått välja skulle jag skaffat mig ett rött förkläde! Yes, du läste rätt. Ett rött!! :)

Nu finns detta förkläde i en massa glada färger, men jag tyckte det svarta gjorde sig bäst på singelbild. Och bilden på det röda förklädet fungerade inte ;) Här nedan ser ni två färger till! Utöver dessa finns även turkos och rött, så klart.

Och inte nog med detta, de finns även en Cupcake variant! :) Den är lite kortare, endast 45cm från midjan och ner. Sen är kantbanden gräddvita i stället för mörka, det finns dock bara i färgerna turkos och rosa.

Dessa härligheter hittad jag på nyttadesign.nu En helt fantastisk sida!

De tillverkar till stor del helt ekologiska produkter och hushåller med jordens resurser genom att tillvarata restmaterial från fruktindustri och ekologiskt lantbruk. Deras värme/kyl- och stödkuddar fylls med vegetabiliska naturmaterial som druvkärnor, körsbärskärnor och boveteagn :)

Deras produkter säljs via designbutiker som t ex Signerat.se, Designtorget samt andra återförsäljare/butiker som t ex SPA-, Eko-, hjälpmedel, hälsokost, turist- och museibutiker samt via kroppsterapeuter. Men det verkar som om man också kan handla via deras webshop?

2 tankar om “Snygg i köket, oh yes! :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s