Gällande kräftorna..

Nu har jag svaret. Jag såg att jag fick en kommentar om att det var den 16/8 i år, tack! :)

Men visste ni att det fram till 1993 var ett fast datum? Nämligen den 8e Augusti, det läste jag nyss i den senaste Allers ;)

I Allers stod det dessutom ett recept som jag bara måste pröva här hemma! Det var en annan variant på svampsoppa :) Vi har ju en stående favorit, men det kan ju vara roligt att kolla om man känner någon skillnad med detta recept!

Vad jag även hittade var ett tips på ”snittar”. Nämligen fyllda crocanter. De var fyllda med svampstuvning men det låg även en skiva brie på toppen med lite löjrom. Måste prövas! Det låter ju inte allt för gott, men det kanske blir värsta smakexplosionen i munnen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s