Filter this! =P

Instagram, jag gillar det inte och så är det med det.

 

Jag tycker det är jättetråkigt att det knappt finns några vanliga bilder längre. Folk använder sig av filter efter filter. Jag är så galet trött på alla softade bilder och alla bilder med vintage efx. OK att använda filter nån gång ibland, men hela tiden?! Hallå? Var är äktheten i det?

Men nu är ju jag en av dem som är e m o t retuscherade familjealbum också. Jag vill se min familj så som de är.

Jag gillade när man fotade med filmrullar som man sen skickade på framkallning! När man inte visste hur resultat skulle bli! Självklart tycker jag det är smidigt med digitalt då man kan se att man fick med det man ville på bilden osv.. Men.

Jo, jag har foton som är fixade också, självklart. Men det är rena ”modellbilder” och inget jag sätter i faniljealbumet.

Är skogen grön och himlen grå för att det regnar ute, ja men då är det så. Skogen behöver inte vara insvept i en rosa dimma och himlen behöver inte kännas varm. För just den dagen är den kanske inget annat än kall och tråkig.

Förlåt.

Sen att Instagram kan vara ett superbra sätt att dela med sig av sina bilder, det säger jag inget om. Det är bara överanvändandet av filter jag inte gillar.

En tanke på “Filter this! =P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s