Törnrosa.

Vi har vår alldeles egna Törnrosa här hemma :)

Hon sover, sen vaknar hon till för att slumra in igen och så håller det på en stor del av dagen. Oftast har hon två vaken perioder per dygn och håller sig då vaken 1-2h i stöten. De brukar oftast vara runt 15 och sen vid 23.

Visst vaknar hon upp när hon ska äta men det är ju bara under 20min. Sen kommer det en rap och hon somnar om ;)

Jag kan inte för mitt liv förstå hur man kunde tycka att det var tidskrävande med e t t barn. Inte när de är 1-3månader och inte har kolik i alla fall. Man har ju hur mycket tid som helst. Men har man två barn, där ett av dem har spring i benen och myror i brallan, DÅ har man däremot lite tid! Har man tur så får man en timme runt lunch att göra det man vill :)

3 tankar om “Törnrosa.

  1. Min dotter är ungefär lika gammal som Vilde och jag kan bara säga att trots att hon inte hade kolik så sov hon absolut inte så mycket… Nu för tiden sover hon kanske en timme om dagen efter mycket kämpande för att detta ska ske. Kontentan – alla barn sover inte så mycket.

  2. Tjaaa, sen är ju alla barn olika med.. Vår andra son (3 månader gammal) sover knappt någonting på dagarna (max 3 ggr ochmax en längre period på ca 1-2 h) men somnar o andra sidan vid 8-9 på kvällen o sover till 5 då han vill ha lite mat så han kan somna om till 7-9..

  3. Sån var våran ajla hon bara sov o sov o sov o åt!! inte ett ljud från henne, men däremot arif rena hellvette!!!!!! han Grät o grät, hade lite kolik,men så vägrade han sova ,när han väl sov så var det i 10 min eller 15 min, o vaknade o skrek o skrek ,ja du alla barn e juh helt olika så ja vissa har juh det fullt upp o har krävande barn som kräver mycket närhet o så. :( men tur att allt går över :)

    BTW såå underbart söt hon är och ja hoppas verkligen att dom där ryckningarna gårt över snart :S

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s