Emmaljunga Double Monkey

Nu tror jag nästam att jag bestämt vilken syskonvagn det blir. En Emmaljunga Double Monkey.

Double monkey

Det är Emmaljungas nya syskonvagn som kommer att ersätta Twin Nitro. Den börjar produceras vecka 48 och levereras mao i December om det inte blir några förseningar. Priset för denna är mindre än för Twin Nitro enligt försäljaren jag pratade med. Hur det kommer sig har jag ingen aning om. Konkurrens? Sittdelen kostar 2000kr styck och chassit 3200kr tyckte jag han sa. Vår enkla Nitro var ju tammetusan dyrare i slutänden.

Twin Nitro

 

Som ni ser är den stora skillnaden sitsen. På Double Monkey så är den delad. Alltså två sitsar som man sätter in separat. Man kan därför även ha en liggkorg på ena sidan om man nu vill det :) Sen är de främre hjulparen lite större. Den ska dessutom vara lite smalare än TN som är 79cm bred. Perfekt! :)

Skulle Double Monkey bli aktuell för oss blir det två sitsar och ingen liggkorg för Elva kommer ju att vara runt sex månader innan leverans.

Baby jogger

Baby Jogger

Det blir ingen Baby jogger i alla fall. Vi var och provkörde den igår på dagen och varken jag eller Mattias gillar den. Den är inte alls speciellt lättstyrd och handtaget går inte att vinkla =P

3 tankar om “Emmaljunga Double Monkey

  1. Har ni kollat in basson baby duo twin?den verkar toppen,smidig och bra, sen att den kostar 4999kr ny gör ju inte saken sämre ;) den finns på jollyroom :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s