Restaurangbåten Poseidon.

Gott folk, här i Övik har vi till min stora förtjusning fått en restaurangbåt :) De erbjuder en fantastisk meny och är förutom en flytande restaurang även en nattklubb! Och som en extra krydda har de även relax med bastu! :D

I onsdags var vi där och åt kryssningsbuffe! C&C skulle dit med familjen och det visade sig att de hade några biljetter över så de frågade kort och gott om vi ville göra dem sällskap, och självklart ville i det! :) Klockan 18 var det avgång och vi for ut på en liten kryssning runt skärgården, nästan ut till Trysunda, sen gick vi utsidan tillbaka. Vi låg i stadiga 5.6 Kn. under hela resans gång och vi hade solen med oss! :)

Strax innan 7 knops sundet så var skärgårdsbuffen klar att avnjutas. Det serverades bla specialrökt lax, nykokta musslor, olika röror, algsallad, revbensspjäll, lammkorv, nybakt bröd, salami och brie mm. Svingott alltihop! :)

De var även en enbandstrubadur med på båten!

En kryssning är från 18 till 22 och kostar med buffen 450kr/pp. Har ni inte redan gjort det så tycker jag verkligen att ni ska ta er en tur med båten :) Det är värt det! Speciellt en solig eftermiddag då man kan sitta ute och bara njuta av kvällssolen, havet och en kall!

Pölsa (kökschefen) gav mig förresten en härlig ide´, varför inte ha bröllop på båten?? ;) De hade tydligen redan fått in ett par förfrågningar inför 2013!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s