Det håller inte :(

Alltså, det här håller inte.

Att jag gång på gång ber om ursäkt för att inläggen har dröjt känns mest bara dumt nu. Men vad ska jag säga. Livet med två små barn är crazy ;) Vilde är nu vaken hela dagarna och har mer spring i bena än en myra. Att hålla koll på honom tar rätt många timmar. Sen när han väl vilar, ja men då ska Elva matas och gosas med. På kvällen när båda barnen sover, då vill man bara vara och sen är det natt. Tiden räcker inte till känns det som. Inte just nu.

Jag gör mitt bästa, men även jag tycker det är lite trist eftersom det faktisk ändå händer en del saker på dagarna som jag skulle vilja skriva om. Att alltid gå tillbaka en vecka i tiden gör ju att man missar så många detaljer =P

Jag missade tex helt att berätta om våran middag på Varvsbergsrestaurangen. Jag hade tänkt skriva ett fint inlägg om hur det skulle vara att då vara matkritiker. Hur standarden där uppe verka ha sjunkit och hur bra det ändå gick att vara där med båda barnen. Fy för den dumma tiden som inte ger mig fler timmar på dygnet.

Men som sagt, nu är det så här ett tag. Jag hoppas det blir bättre fram emot hösten :) Så snabbt som möjligt bara.

Tiden flyger iväg. Rusar förbi eller rinner bort.

En tanke på “Det håller inte :(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s