SKOOOOR!!! :D

Mmm, ett par av de nya skorna. Som tyvärr inte fick stanna hemma med mig :( Anledningen till detta är framför allt att vi behöver pengarna till annat men även att jag redan har en massa par som ser likadana ut, fast de är svarta. Jag behöver verkligen inte ett par gröna klackar. Även om jag tycker det kan vara en rolig detalj till en annars ganska svart och enkel outfit.

Höga, riktigt höga klackar är min melodi. For sure! Min stora fasa är att platån nu ska försvinna och det kommer att bli modernt med platta sandaletter :(

En tanke på “SKOOOOR!!! :D

  1. En fråga bara när du ändå pratar om pengar, NI äger ett hus, ni har en fin bil, ni har två barn, ni handlar ofta nya möbler och fina märkesmöbler (t.ex. lill-killens nya Troll-säng) plus att ni renoverar ganska ofta och bygger växthus.. Du är mammaledig och har varit i över ett år redan och din sambo verkar vara hemma väldigt mycket? Stoppa mig om jag har helt fel men huuur får ni råd? Jag och min sambo jobbar båda två och tjänar gott tillsammans men vi skulle aldrig ha råd att handla/renovera etc i samma tempo som ni! Tips tack! ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s