Ett eget hopptält!!

Hoppla! :)

Grannen fyllde 30 och hade på baksidan ett litet hopptält till de små. Gissa vem som tyckte det skoj?? :)

Lyxigt med ett eget hopptält må jag säga! :)

När jag var liten så fanns det ibland på sommrarna en hoppborg på campingen i Gullvik. Eftersom vi bodde en bit ut mot udden så körde vi alltid förbi hopptältet, och inte hade mamma och pappa lust att stanna där varje dag så det blev inte så mycket hoppande trots allt :P Men de gånger vi åkte ner och jag fick hoppa.. Vilken lycka!

Samma sak som med bollhav nu när jag tänker efter. Jag var väldigt förtjust i detta hav av bollar. Men det var faktiskt väldigt sällan jag fick lyxen att leka i ett. Kan nog bara minnas två gånger. Sen blev jag för gammal och kom på att det faktiskt är rätt äckligt med bollhav. Det måste ju finnas miljoner med äckelpäckel bland alla bollar =P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s