Trött pappa, pigg dotter.

God morgon.

Elvas mage har börjat tjorva lite nu. Tror det är för att hon får så pass mycket ersättning nu som den går lite långsammare. Hon pruppar och pruppar, gråter lite och kommer inte till ro. Rätt slitsamt på natten..

Så idag ska vi till Apoteket och köpa Minifom och hoppas på att det blir bättre :) Men är det inte så att nästan alla bebisar har en period med magknip? Vilde hade också det när han var runt en månad gammal.

4 tankar om “Trött pappa, pigg dotter.

  1. Har du testat Semper magdroppar? Min Cornelia på 7veckor funkade inte minifomen på men mmagdropparna har gjort susen och är dessutom stärkande mot allergier. Jag började ett tag fundera på om det bara var min jänta som hade konstant magknip men har insett att det är väldigt vanligt och dyker gärna upp så där vid en månads ålder.

  2. Det är nog supervanligt att dom får lite ont i magen till och från, det är nog bra att cykla lite med benen på dom och trycka upp knäna mot magen så man hjälper dom få ut lite luft :) Hoppas det stannar vid lite magknip och inte blir värre, min Kira hade full kolik i 5,5 månad…Det hoppas jag att vi slipper nu med nästa! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s