Nu är det dags.

Hej och hå.

Nu ska ni alla få svar på era kommentarer. Sorry att jag inte svarat tidigare, men jag har som ni vet haft tekniksemester! Det kan se lite tokigt ut med svar nu, efter 10 (eller fler) dagar, men så får det vara :) Kanske kommer ni ihåg att ni skrivit en kommentar, kanske inte.

Så om det nu kommer ett flummigt svar/kommentar från mig så är det helt enkelt på ett svar på en kommentar i ett tidigare inlägg ;)

 

En tanke på “Nu är det dags.

  1. Nu får du en ny kommentar också! ;)
    Ville bara hälsa att jag har kommit fram till att ni bor granne med min farmor! Brukar titta in i din blogg och har tyckt att jag känner igen mig på en del bilder utifrån. Igår var vi och hälsade på farmor och då såg jag dig ute på bron, så då fick jag det bekräftat, haha. (Hon bor btw i det gråa huset snett bakom ert, bakom alla buskar. Säg hej om ni ser henne vet ja, hon vill gärna veta vilka hon har som grannar.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s