Barnfri 3h –> V86

Förra veckan var vi helt barnfria i tre hela timmar. Elva och Vilde var hos mormor och vi var nere på travet :)

Det var sjukt mycket folk som kom och såg v86. Vi sprang in i en hel drös med vänner och bekanta. Väldigt trevligt måste jag säga! Att  få en liten stund för sig själv trots att man nu har en ny liten bebis är guld. Elva var det dessutom ingen fara med. Hon sov gott uppe hos mormor hela tiden tillsammans med storebror Vilde :)

Under v65 tippade vi iaf på en häst i varje lopp. Vi la 10/10. Vinnare/plats. Hästarna valde vi efter färg och namn, inget annat. Och tro det eller ej men vi fick faktiskt in ett par stycken :) Extra roligt var det i det andra loppet för då tippade vi på en häst som verkligen var en högoddsare! Det var dessutom den absolut minsta hästen i loppet, haha! Han låg sist långt in på andra varvet men sen tog det eld i kusen och han sprang om varenda en!! :)

Vi måste gå på trav oftare. Helt klart! :) Speciellt om det är soligt och varmt!!

En tanke på “Barnfri 3h –> V86

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s