Tejpar snittet! =/

Som ni vet fick jag order om att denna gång tejpa ärret med brunhäfta. So i do. Men tusan vad den kliar, huden under blir alldeles röd? Det måste vara något i den som jag inte tål :( Finns det någon liknande tejp med zink i som man kan använda i stället??

Så här ser det iaf ut under tejpen just nu. Hel ok med andra ord. Men jag tycker nya ”ärr” alltid är fina. Det är ju först efter ett par månader man kan se om de blir fula eller inte. Mitt förra ärr blev ju bara värre och värre =P

Men fasen vad jag hatar bristningarna som jag fått på vänster sida :p Jag är villig att pröva allt för att få dem att ”minska”.

Är det någon av er som prövat dermaroller? Det är en roller med små nålar som ska förnya cellerna typ! Mer info om detta snart! :)

3 tankar om “Tejpar snittet! =/

  1. Vad är syftet med att tejpa snittet med brunhäfta? Jag är lite negativ så jag tror inte på ”mirakelmetoder” för att bli av med bristningar men förhoppningsvis har jag fel :-) Jag fick några bristningar med första barnet men de bleknar ju med tiden och nu syns de knappt, det blir säkert likadant för dig :-)

  2. jag fick rådet att tejpa med sånna där små remsor av en genomskinlig tejp. Mitt ärr blev helt okej. Bara ett smalt streck som knappt syns. Däremot fick jag sammanväxningar i början och slutet på strecket så där sitter de liksom ihop med magen. Svårt att förklara.Skulle jag gå upp i vikt så skulle det liksom bli en valk där det är jag säker på. Ärret i sig har bleknat och är smalt.
    Bristningarna har jag ingen aning vad man kan göra åt. Jag har massor massor. Jag var så späd före jag blev gravid och magen blev ENORM som bristningarna kom som ett brev på posten med första barnet i v 40. så säg till om du hitta nått som hjälper mot det. Jag har inte hittat nått men har inte testat dema roller. Visst vissa av mina har bleknat men strukturen i huden är ju så annorlunda där att de syns tydligt ändå.

  3. Hej!
    Jag lite mer på NUS än vad jag gör på övikssjukhus och jag födde Maximilian på just NUS med kejsarsnitt, jag behövde bara ja tejp över de två första dagarna sen så hade jag små tejpbitar över som de satte dit direkt efter op. Och de skulle sitta tills de låssande av sig själv! Så egentligen ser jag ingen anledning till varför du skulle behöva ha tejp över nu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s