Bloody Friday! =P

Nasty.

Ni vet mitt senste inlägg ang avslag. Det blev precis som jag befarade. Efter att varit helt, HELT, torr i nästan en vecka efter de tre första dagarna så hände det. Poff! Bloody friday, fast lördag.

Jag stod och tröstade Elva, känner mig lite varm nertill och fäster blicken på golvet. Det är en stor pöl av blod under mig. Tack och lov för att jag hade kjol =P Nu verkar det helt enkelt inte vilja sluta. Det rinner och rinner. Blod, avslag eller whatever.

Jag ger det till i morgon och har det inte gett med sig ringer jag sjukhuset. Punkt.

2 tankar om “Bloody Friday! =P

  1. Oj då. hoppas de lugnar sig. De sa åt mig med att höra av sig om man börjar blöda lite ”för mycket” ….så ring du om de fortsätter i samma takt.

  2. Min första mens efter förlossningen var något av det värsta jag varit med om. Trodde på allvar att jag höll på att förblöda mig till döds. Fick göra gyn.undersökning (stackars gynekolog, hade behövt galonisar!) och fick sedan blodstoppande medel, blev normalt igen på 3 tabletter. Jag älskar medicin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s