Nytt från BVC!

Tjejen går fortfarande inte upp i vikt så som vi önskar. Idag vägde hon 3010g. Det är en ökning med ynka 35g på sju dagar. Så nu blir det ammning + ersättning på en gång.

Det känns så tokigt att hon inte ökat mer. Hon äter ju trots allt minst var tredje timme och mjölken mer eller mindre sprutar ju ut. Det måste vara det att hon inte orkar hålla sig vaken mer än 10 min under ammningen. Vilde brukade ligga ca 15-20 min när han åt. Och han åt från båda sidorna.

5 tankar om “Nytt från BVC!

  1. Det är ett meck de där… Till mig sa dom att jag va tvungen att amma minst 30min, göra allt för att väcka till bebis till liv och fortsätta… Lycka till!

  2. nä men lilla bruttan, aa det där spelar ingen roll hur mycket mjölk man har viktigast är hur bra kvalite den har, man kan ha as lite mjölk som är skit mättande o barnet går upp.
    stressa dig inte över det tack o lov finns ersättning ingen har dött av att inte ha ätit bröstmjölk, :)

  3. Tur att det finns ersättning. Hoppas att ni får i henne den och att hon inte somnar ifrån den också. Du kanske äter för lite mat eller med för lite näring? Svårt att veta vad allt beror på. Hoppas att hon börjar gå upp nu. Kram.

  4. Hej och grattis till prinsessan. När min lillskrutt var så liten åt han varje 1 1/2 timme ända tills 2 månader då det går 2- 2 1/2 timme mellan. Nu är han prick fyra och jag hoppas på längre nu. Så kämpa på med amningen. När min somnade vid måltiden la jag snabbt ifrån mig han och när han vaknade igen fick han äta igen. Klä av och kolla sa de på bb åt mig men det gick inte. Enda var att lägga ifrån sig han. Kämpa på ich lycka till!

  5. Håller hon kroppstemperaturen ? Min tös gjorde inte det i början (kändes inte kall på skinnet ) och då ökade hon inte i vikt , all mat som hon fick i sig gick till att försöka hålla värmen. Det blev varma filtar och mössa även inomhus, sen ökade hon i vikt som bara den :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s