American horror story.

Senaste veckan har vi plöjt igenom American horror story. En amerikans skräck-drama serie. V a r f ö r har jag inte sett den tidigare?! Jag tycker den är skruvat bra :) Första avsnittet, piloten , var dock så rörigt att jag var nära att lägga ner hela serien. Men när man sett avsnitt 2 och 3 förstår man varför de var tvungna att göra det så. Piloten är liksom grunden för alla kommande avsnitt.

Serien handlar om familjen Harmon – Ben, Vivien och deras dotter Violet  – som flyttar från Boston till Los Angeles efter att Vivien haft ett missfall och Ben haft en affär. Familjen flyttar in i en restaurerad herrgård som tidigare sett flera dödsfall, och som utan deras vetskap är hemsökt. Medan Ben och Vivien försöker att reparera sitt förhållande, försöker Violet hantera en växande depression och ett förhållande med grannpojken Tate. Samtidigt kommer familjen långsamt till insikt om vad som egentligen pågår i huset.

Varje avsnitt börjar med en tillbakablick på husets historia, med en kort scen om ett av de många mord som skett där, med karaktärer som för det mesta på något sätt är kopplat till det avsnittet. Det är medvetet oklart vilka karaktärer som är spöken och vilka som är levande människor, eftersom spöken i serien ser ut precis som de gjorde när de levde.

Har du inte sett den, se den!! :)

 

En tanke på “American horror story.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s