Jag vill ha dig!

Nu när sommaren blir mörkare och mörkare. Nu när jag äntligen kan sitta ute runt grillen med ett glas rött i min hand en sen kväll. Då skulle jag mer än gärna haft denna vackerhet över mina axlar.

VILA Boba poncho.

 

Jag är nog i ärlighetens namn en riktig sucker för just ponchos. Jag har hur många som helst. Men ingen så här snygg, haha! ;)  Jag gillar själva grejen med att man får något över axlarna men samtidigt inte under armarna. Den är ju dessutom perfekt att bara ha ett linne under!

En tanke på “Jag vill ha dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s