Syskonkärlek <3

När vi kom hem från BB med Elva var Vilde rätt nyfiken men han var även otroligt varsam och försiktig. Det var lite som om han förstod att han skulle vara lugn, och snäll. Helt otroligt faktiskt. Ibland kan han bli lite uppspelt och klappa lite hårt men det är ju inte direkt med flit. Vilde vill gärna pussa på syster yster och han ligger gärna nära henne när vi är i sängen allihop.

Men jag måste nog säga att han är rätt ointresserad av henne annars. Han leker på som vanligt men kommer och tittar på henne mellan varven. Thats it. Skönt tycker jag ;) När hon blir äldre och kan sitta blir det nog lite roligare för dem båda :)

Vilde och Elva. Våra fina, fina barn :)

15 tankar om “Syskonkärlek <3

 1. Underbara barn! Så vacker bild!! Hoppas min kille kommer bli lika gullig mot lillebror!! Man får ge dom extra mkt uppmärksamhet bara!! Kram

 2. Vilken alldeles underbar bild! Det finns lite som berör mig så starkt och skönt som när syskon är fina mot varandra <3

  Om detta läge någonsin skulle ändras (hoppas inte!) eller om någon av alla er läsare inte känner igen er utan mer associerar syskon till fighter, gnäll om orättvisor och tjuvnyp – välkommen in till mig och läs om varför syskon bråkar och vad man som förälder kan göra åt det:

  http://petrakrantzlindgren.wordpress.com/category/tema-syskonbrak/

  (Scrolla ner och läs inläggen nerifrån och upp så kommer de i rätt ordning.)

  Allt gott,

  Petra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s