Ingen fet tjej!

BVc var här på hemvisit. Det visade sig att tösen inte gått upp så mycket trots att hon äter tills hon somnar och jag är noga med att iaf få henne att äta 10min helst x2 per ammningstillfälle.

När vi vägde henne då hon var två dygn visade vågen 2070g. När hon var tre dygn var det samma sak, 2970g. Idag, när Elva är sju dagar visade vågen 2975g. Alltså bara fem grams ökning :(

Om det beror på att Elva kanske fortsatte att gå ner lite i vikt efter vi lämnade sjukhuset eller om det beror på att hon får för lite mat vet jag ju inte, så på fredag ska vi in på vägning igen. Har hon inte ökat bra mycket då så börjar vi med ersättning på en gång. Min plan var att börja blanda in det nästa måndag. Men vi ser väl ur det blir. Tids nog ska hon ju bara äta ersättning, men det känns ändå viktigt att hon får i sig den här feta gula bröstmjölken först.

Nu drar vi till mormor och äter tacos!! :)

5 tankar om “Ingen fet tjej!

  1. Håller tummarna att hon går upp lite mer. Hur stor var hon när hon föddes? Var hon mindre än Vilde?! Har du syskonvagn ? Stor kram

    • Mm, hoppas verkligen det! Vi får se på fredag. Men det känns ju som om hon äter som hon ska iaf! Hon är faktiskt lite, lite större. Vilde vägde 3220 när han föddes, Elva vägde 3254. Vid hemgång vägde Vilde 2920 och Elva 2970. Vi ha ringen syskonvagn. Vi köpte en syskonsits som man kan fästa på emmaljungan och en paraplyvagn. Men jag funderar mer och mer på om vi kanske måste köpa en syskonvagn ändå =/

  2. SÖTUNGEN DÅ! HOPPAS HON GÅR UPP SNART DÅ! Amma amma amma amma :P ne då :) men du har ju inte berättat om första ögonblicket av vilde o Elva ,hur han tog det , han fattar nog inte så mycket än va han e ju själv bebis ännu,lilla hjärtat. kramiiis,
    BTW snyggt ärr o sexy mage bara efter 7 dagar :D woaw min såg ut som sackosäck :D hahaha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s