Avslag?

Nu när vi ändå är igång kan jag ju ta detta med avslag.

Hur länge har man det? Är det mindre om man fått barn tidigare?

Jag hade avslag i tre dygn. Sen dess noll, nothing, nada. Jag vet inte om det kanske kommer igång igen snart eller vad som står på men jag blöder inte och jag ”vätskar” inget. DRY.

Det är nästan så att jag börjar fundera om det är något som är galet. Men jag har inte ont och jag har inte feber så det borde ju inte vara någon fara, eller? Om jag inte minns helt fel så var det inte så farligt med Vilde heller men det var definitivt längre.

 

6 tankar om “Avslag?

 1. Jag hade avslag i nästan två veckor, men jag vet inte om det går att jämföra mellan oss eftersom vi förlöste på olika sätt :) Kan tänka mig att det blir lite mer ”städat” där inne när de gör snitt :) Skönt att du slipper!

  Kan inte du förresten skaffa instagram, pretty pretty please? Vill se mer, mer, mer bilder på lilla Elvan! <3

  • Kanske är så, men jag tycker ändå att tre dagar känns extremt lite? Äsch, jag mår ju inte dålig så! ;) Haha, intstagram. Jag är nog inte tillräcklig teknisk för det. Jag hade det ett tag men förstod inte riktigt grejen. Det är lite som twitter fast med bilder va? Och hur får folk till sina bilder så där sjukt bra? Jag hittar inget filter som jag riktigt gillar.. Tokigt.
   Jag tänkte dock lägga upp ett album snart, så som med Vilde :)

 2. Jag håller med Angelica. Tror jag hade avslag i tre veckor eller något. Men som sagt, vi förlöste ju annorlunda. Så jag tror inte att man kan jämföra. Ring och kolla om du är osäker. Man kan aldrig fråga för mycket. :) 1177 är ett bra nummer!

 3. Jag blödde knappt nåt efter snittet i jämförelse med de 2 vaginala. En kompis som gjort två snitt sa att de städar upp rätt bra, torkar rent så ofta blöder man knappt efteråt mot när man fått vanligt, hon har fått första vanligt så. Och då jag fick första vanliga vägen så blödde jag i veckor, mer el mindre ….:-)

 4. Jag hade avslag i ca 5 veckor men vad de andra skriver här ovan så låter det logiskt att vid snitt slutar det tidigare. Ring BM om du är orloig/osäker!

 5. Hade avslag i 12 veckor med Folke och i 8-9 veckor med Flora. Men som jag har fattat det så lagar de ju efter ett snitt och när man förlöses vaginalt så får det läka av sig själv och det tar längre tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s