PÅ VÄG HEM!

Idag får vi äntligen åka hem. Det löste sig med rummet igår. Det nya paret som kom fick flytta ut. Skönt.

Barnläkaren har kollat på Elva två gånger och dubbel okejat oss :) Hon är lite gul men ligger fortfarande under gränsvärdet. Vikten ligger stilla sen igår och verkat ha hamnat på -8% så det är med andra också ok. Hon äter nu som en häst och kissar som en tok! :)

Sen var OP läkaren in och tittade på mitt snitt och konstaterade att det såg mycket bra ut. Hon tejpade om det hela med zinkplåster och innan vi lämnar sjukhuset ska jag förbi Apoteket för att hämta ut brunhäfta. Detta ärr ska läka fiiiint! Vi skämtade dock om att snittet var så långt, men skulle jag någon gång vilja göra en bukplastik så blir det ju inte värre än vad det är nu. på längden alltså ;) Och det är ju det som många drar sig för när det gäller just bukplastik. Att ärret blir så fasligt långt!

När vi är hemma tänka jag sätta mig och svara på alla era fina kommentarer. Här på sjukhuset har jag bara 20min access och då hinner jag tyvärr inte =/

5 tankar om “PÅ VÄG HEM!

  1. Skönt att det löste sig med rummet! :) jag hoppas vi slipper dela rum denna gång också, man vill ju helst vara för sig själv och sin nya lilla bebis.

    Och skönt att allt ser bra ut med lilla elva också så ni får komma hem och börja erat nya liv :) all lycka till er.

    • Tack för gratulationen! Elva är fantastisk! <3 Mm, det var verkligen tur att det de ordnade upp så vi fick tillbaka vårt rum i ensamhet. Jag vet inte vad jag skulle gjort annars =P Gått hem?

  2. Grattis till lilltjejen! Jag följer din blogg med spänning då jag har en flicka i samma ålder som Vilde. Åh, nu känns det nästan lite lockande att skaffa fler när man ser den söta lilla bönan ni fått ; ) Hoppas att ni kommit hem väl till en nyfiken storebror!

    • Tack! :) Jodå, Vilde var nyfiken! Och han är så otroligt varsam med henne trots att han är så liten! Det är helt otroligt :) Och vad roligt att du följer oss! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s