Size miii.

Ok, jag vet att ni är trötta på mitt vikttjat. Men alltså. Se och jämför. Stl 32 vs typ 42. Ja, jag vet att man ska njuta och bara acceptera. Förändra kan man göra sen. Självklart. Men det känn som en lång väg att komma tillbaka till start. Speciellt då jag nu har två direkta graviditeter efter varandra. Jag får förresten tjata om detta precis hur mycket jag vill. Jag är gravid och det är min blogg ;)

 

34h kvar. Därefter hoppar jag på nästa utmaning. Bebis x2. SEN tar vi resten, ok? ;) Hoppas ni har en fin kväll. Nu ska jag och min älskade man ta oss an sovrumsväggen!! :)

5 tankar om “Size miii.

 1. Haha! Ja de var verkligen skillnad på boobsen ;)
  De inlägget du skrev tidigare om hur naket?
  Jag tycker de är upp till var och en! Är man vacker som du är både ansikte/kropp/gravidmage så skulle jag inte tvekat en sekund att stoppa upp snygga ”naken”-bilder ! :D

 2. Hej blivande 2 barnsmamman!!

  Har varit sååå dålig på att kommentera på sistonde.. Haha eller ja sista året igentligen.. Men du ska veta att jag följer dig varje dag och ser alltid fram emot nya inlägg :) och nu är det ju extra spännande ;) ville igentligen bara önska lycka till och säga hej! Och att jag tänker lite extra på dig på tisdag :)

  Kram jenny

 3. Snart e bebis här, åh vad mysigt!! Jag blir lika avis denna gång som för ett år sedan. Häftigt att jag läste din blogg då Och var gravid samtidigt, lika så denna gång. SPännande! Lycka till med det som komma skall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s