iLearn :)

Tack till er för att ni kommer in och läser. Tack för att ni kommenterar och bryr er!! Guld! :) Ni läsare kan verkligen förgylla mina dagar ibland!

Jag har som ni kanske märkt börjat svara på era kommentarer både här och på era bloggar (om ni fyllt i adress). Det verkar vara det sätt flest gillar :) Även om man nu kan ”premenurera” på svar så kan det ju vara kul med en kommentar tillbaks i sin egen blogg. Jag går ju liks in och kikar på era bloggar så varför inte passa på att svara där. Visst kan jag tycka att det blir lite rörigt när det ligger svar under ett inlägg som inte har med saken att göra men just därför skriver jag SV: och sen respons. Jag läser självklart också era inlägg! :) Hurrey!

7 tankar om “iLearn :)

 1. Inte långt kvar nu!! Lycka till inför förlossningen :) jag har följt dig sen tråden på FL, tror den hette Bf i maj eller nåt sånt :P ska bli kul att fortsätta följa er med en ny familjemedlem :)
  //Linda

 2. Har precis hitta till din blogg och jag älskar den redan! Tycker du är sååå fin! Förstår inte hur man orkar med en till graviditet så snabbt efter den första. Jag själv hade en hemskt graviditet och avskydde att vara gravid mest hela tiden, haha ;) Jag beundrar verkligen dig! Vi vill också skaffa ett syskon, våran son är snart 1 år (i augusti) så jag tänker lite i banorna ”att det är lika bra att skaffa en till nu så man slipper börja om sen igen om ca 3 år) haha.. Väldigt svårt val dock!! Tack för en bra blogg, och jag längtar tills man får se lilla tösen!! Massa lyckoönskingar, det kommer gå galant! =) KRAM

  • Men tack snälla söta Ida!! :)
   Det var ju inte direkt en planerad graviditet men den gick faktiskt över förväntan.
   Jag har haft mycket komplikationer både med Vilde och Elva men på nått sätt reder det sig alltid :)
   Många verkar tänka i just dessa banor om att det är skönt att göra bort det, så även jag. Men jag skulle nog kunna tänka mig ett par år mellan syskonen också. Just för att det är så jag är uppväxt. Min bror är sex år äldre än mig och det tycker jag har varit helt perfekt!!
   Kramar

 3. Lycka till! Vad spännande!!
  Vi funderar också på om det blir ett barn till eller det får räcka med två!:)
  Kram

 4. Tack själv för din härliga blogg!
  Lyka till med förlossningen och ha en underbar sommar tillsammans. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s