Brösten =/

Jag kan inte fatta ur det ens är möjligt att brösten kan bli så stora som de är nu. Och än mindre kan jag begripa hur jag INTE kunde tycka om dem förut. De var ju banne i mig perfekta. Nu är de bara två stora fettsäckar. Kan e t t bröst väga 2.5kg? Det är helt sinnes. Och större kommer de att bli när mjölken rinner till! :O

Känns så tokigt att det kommer från mig, men, jag ser verkligen fram emot att de blir mindre, och lättare.

En tanke på “Brösten =/

  1. Tack! :-D

    Nä, de är så sant så! :)
    Va roligt med ett släktnamn! Om de blir en pojke till så har vi nog också ett släktnamn. Men blir de en flicka har jag ingen aning :-O är så inställd på att de blir en liten kille så jag har inte ens spånat uti flicknamn och de är 2 1/2 vecka kvar till BF ;)

    Var gärna med och gissa ; kön , datum, längd, vikt :)
    BF är 18/7, storebror vägde 4175g & var 53.5cm, gick 7 dagar över tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s