Är detta för naket?

Jag vill så gärna ha en canvas på magen. Men frågan är hur naket som är OK? För många av mina fina gravidbilder är rätt avklädda.

Är detta för mycket?

Vi skulle kanske ha tavlan nere i vårt sovrum där det faktiskt inte vistas några andra än vi själva men ändå. Hur naket är ok att ha på väggarna?

16 tankar om “Är detta för naket?

 1. Jag tycker personligen att man kan ha helnaket om man vill, så länge det är fina bilder och man inte visar något. Det är ju inte nakenheten i sig det är fokus på, utan den fina gravidmagen. Det där kortet visar ju absolut ingenting som skulle göra det för mycket, tycker jag :)

  • Så skönt att höra! :) Tack! Man kan ju bli lite hemmablind när det gäller fotan man själv sett ett par gånger medan andra kan uppfatta dem helt annorlunda =/

 2. Oerhört fina bilder du har tagit denna garavidetet! Dem du tog med Vilde i magen var jättefina oxå! Vilken fotograf är det?? Tycker absolut att du kan göra en canvas av dessa bilder!! Njut av sisita dagarna du har igen nu som gravid!!!

 3. I sovrummet tycker jag det är helt ok om du själv är bekväm med det. Jag skulle inte vara bekväm att ha en sån bild i vardagsrummet eller barnens rum.

 4. Vad gulligt med tåget på magen:) I sovrummet känns det som att man kan ha vad som helst, det är ju som du sa bara en själva som är där.
  Sen gör man ju som man vill, jag skulle inte reagera på nakenheten i bilden om den satt uppe i vardagsrummet men vissa är ju känsliga:P

  • Ja men visst var det! :)
   Det var en vän till mig som kom på den iden!
   sovrummet känns som den bästa platsen.
   Lite lagomt privat så där :)
   Nog för att jag delar typ allt på bloggen, men hemma på väggen blir allt så STORT!

 5. hehee va söt. klart du ska ha en så fin bild vart än du känner fört. det är din kropp din mage ditt hus o din bild. jag har oxå en sån liknande bild i köket i dont give a fuck vem som tittar på den . vrf aka allt behöver bedömmas av andra.så länge man själv trivs med sina ideer o sånt så är dt bra:) jg tycker att du ska ha en sån bild.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s