Skoda Superb!! :D

Skoda måste ha fått oförtjänt dåligt rykte. Eller så har jag bara aldrig gett det en chans. Jag har alltid bara vela köra Volvo, BMW eller Audi. Men framför allt Volvo.

Igår när vi åkte på IKEA så ordnade pappa en hyrbil åt mig. (Vår egen volvo är inte i skick och jag behövde stort utrymme samt AC) Bilen vi fick till förfogande var en Skoda Superb :)

Helt otroligt mycket plats i den bilen! Bagageutrymmet var enormt! Och benutrymme för bakpassagerarna?! Hell, det kändes som flera meter! Att bilen dessutom gick tyst och lätt ledde till stora extra poäng. Denna bil var nu en diesel men seriöst, jag trodde inte man kunde komma tur/retur till Sundsvall för den billiga peng det faktiskt blev. Vi var ju dessutom extra tungt lastad med tanke på att varje paket vägde 70kg. Så man skulle ju kunna säga att vi var 5 personer plus last.

Bagageutrymmet med ofällda säten är nog stort. Tänk hur det var med nerfällda säten!! :)

Yeah, yeah. Jag blev i alla fall mycket imponerad av denna bil. Succe’!

2 tankar om “Skoda Superb!! :D

  1. Det är sjukt mycket utrymme i dem :) Min sambo som är närmare 195 cm lång får plats bak utan problem, trots att någon lång sitter fram. Helt fantastisk! Jag var precis som du skeptisk innan, men Skoda överraskar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s