Sommarseans klockan 19! :)

Idag ska jag ta med mig Mattias på seans. Spännande!! :)

Jag har förresten fått min skiva med inspelningen sen min privata sittning med Elisabeth! :) Nu har jag inte hunnit lyssna på den ännu, men så fort jag fått det gjort ska jag sammanfatta lite här, ok?

Jag vet inte hur många av er läsare som tycker det mediala är intressant men jag tycker iaf att det är superspännande! Jag tror självklart inte på allt, men jag är öppen för mycket :) Och när man får rätt starka bevis som man inte kan hitta en rimlig, naturlig,förklaring till så måste man ju faktiskt kalla sig överbevisad.

Mattias däremot, han tror verkligen inte på detta ”hokuspokus”. Men jag vägrar ge upp, en dag kommer han att se vad jag ser! :)

 

En tanke på “Sommarseans klockan 19! :)

  1. Tack för din peppning!
    Hmm, jag är kluven när det gäller mediala saker. Jag tror på människans inre kraft och styrka, vi kan säkert påverka mycket mer än vi tror, och känna av det förflutna om vi är öppna. Om det då är andar av något slag eller vi (eller mediumen) själva, det är det jag inte riktigt har bestämt mig för vad jag ska tro. Men det låter hur som helst oerhört spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s